Etusivu
KPO konserni käsittää Kainuun Puhelinosuuskunnan (KPO), Kaisanet Oy:n, Herman IT Oy:n ja Kaisanetin omistaman DataEnter Oy:n. Tuotamme monipuolisesti ICT-alan palveluja niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Työllistämme yhteensä noin 160 ammattilaista eri puolilla Suomea. Tervetuloa joukkoon!
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Herman IT etsii myyntineuvottelijaa
Tehtävä
Myyntineuvottelija
Sijainnit
Kajaani (Kaisanet, HermanIT ja KPO), Oulu (HermanIT)
Haku alkaa
11.11.2021
Haku päättyy
31.12.2021
Työsuhdemuoto
vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Herman IT tarjoaa kattavasti IT-palveluja asiakkaidensa liiketoiminnan tueksi. Palvelukokonaisuutemme sisältää konesali- ja pilvipalveluita, IT-asiantuntijapalveluita, tietoturvaan ja tietoriskien hallintaan ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen kehitettyjä palveluita, sekä resursseja sovelluskehityksen tehtäviin. Yhtiön toimipaikat ovat Kajaanissa ja Oulussa. Tietoturvallinen datakeskuksemme sijaitsee Kajaanissa, Renforsin Rannan yrityspuistossa. Yhtiössä työskentelee yhteensä n. 30 ammattilaista.

Etsimme myyntineuvottelijaa, joka auttaa asiakkaitamme menestymään poimien juuri oikeat IT-ratkaisut Herman IT:n kattavasta palvelutarjoamasta. Tunnistat asiakkaiden liiketoiminnan muuttuvat tarpeet, löydät niihin sopivat IT-ratkaisut ja ymmärrät niiden liiketoiminnalliset vaikutukset. Olet aloittamassa tai juuri aloittanut työuraasi IT-alan myyntitehtävissä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja olet kiinnostunut tietotekniikasta. Toimipaikkasi voi olla Kajaani tai Oulu.

Odotamme sinulta tavoitteellista ja määrätietoista ratkaisumyyjän roolia. Olet aktiivinen, peloton ja kehittymishaluinen verkostoituja. Sinulla on erityistaito rakentaa luottamusta ja kuunnella asiakasta siten, että osaat tarjota juuri oikean ratkaisun juuri oikeaan tilanteeseen. Olet motivoinut ja innostut yhteistyöstä uusien asiakkaiden kanssa.

Meillä on tarjolla vastuullinen avainpelaajan rooli kasvavassa ja kehittyvässä joukkueessamme, motivoiva palkkaus ja erinomaiset henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle myös vahvan tuen kehittyä ammattilaisena omalla työurallasi. Voit luottaa hermannilaisten vahvaan osaamiseen ja siihen, että asiakkaalle tehdyt lupaukset toteutamme rautaisella ammattitaidoilla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekryportaalimme kautta mahdollisimman pian, täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy.
Tutustu tarkemmin www.hermanit.fi
Aikaa jäljellä