Etusivu
KPO konserni käsittää Kainuun Puhelinosuuskunnan (KPO), Kaisanet Oy:n, Herman IT Oy:n ja Kaisanetin omistaman DataEnter Oy:n. Tuotamme monipuolisesti ICT-alan palveluja niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Työllistämme yhteensä noin 160 ammattilaista eri puolilla Suomea. Tervetuloa joukkoon!
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Liiketoimintapäällikkö, vastuualueena ohjelmistokehitys
Tehtävä
Liiketoimintapäällikkö, ohjelmistokehitys
Sijainnit
Kajaani (Kaisanet, HermanIT ja KPO), Oulu (HermanIT)
Haku alkaa
10.11.2020
Haku päättyy
29.11.2020
Työsuhdemuoto
vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Haemme liiketoimintapäällikköä vastaamaan ohjelmistoliiketoiminnan vetämisestä, sovelluskehitystiimin esimiehenä toimimisesta ja asiakkuuksien kehittämisestä

Mitä toivomme sinulta:

Toivomme, että sinulla on kokemusta ohjelmistokehittämisestä, ja että olet toiminut kehittäjätiimin esimiehenä. Jos sinulla on kokemusta asiakasprojektien johtamisesta sekä kykyä ymmärtää asiakastarpeita ja muuttaa niitä toimenpiteiksi, on sinulla erinomaiset edellytykset menestyä tehtävässä.
Toivomme, että sinulla on intoa kehittää meille hyvin tärkeää ohjelmistoliiketoimintaa. Toivomme, että tuot uusia ajatuksia rohkeasti esille, ne ovatkin kokemusta tärkeämpiä myös tehtävää täytettäessä. Koska sinulla on kokemusta ohjelmistomaailmasta, tiedätkin, että työssä tarvitaan välillä kykyä joustaa sekä halua tehdä yhteistyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Erinomaiset edut ja kehittymispolut kuuluvat pakettiin. Mutta me tarjoamme myös pinon valmiita asiakkuuksia, joita voit ryhtyä kehittämään, sekä taitavan tiimin, jonka kanssa voit alkaa rakentaa vastuullesi asetettua liiketoimintaa kohti uusia sfäärejä. Avuksesi annamme HR:n, markkinoinnin ja myynnin resursseja, työssäsi sinun ei tarvitse pärjätä yksin. Olemme myös valmiita omalta osaltamme joustamaan silloin kun sinä sitä tarvitset. Meille henkilöstön hyvinvointi on avainasia, jota aktiivisesti arjessa kehitetään.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä: Juha Tohmola p. 040 572 3320
Jätä meille hakemuksesi tällä lomalkkeella 29.11.2020 mennessä. Haastattelemme kiinnostavia ehdokkaita jo hakuaikana, sillä haluamme täyttää tehtävän pikaisesti.

Herman IT on Kajaanissa päätoimipaikkaansa pitävä monipuolinen IT-palveluiden tarjoaja. Lisäksi meillä on toimipiste Oulussa. Me tuemme asiakkaitamme auttamalla heitä hallitsemaan dataansa ja liiketoimintansa riskejä monipuolisien datakeskus-, kapasiteetti- ja jatkuvuuspalveluiden avulla, sovelluskehityksen alihankintaa unohtamatta. Herman IT on perustettu 2011 ja yhtiö työllistää n. 40 henkilöä.
Aikaa jäljellä